Over Bos en Woerdman

Bos en Woerdman accountants en adviseurs B.V. staat dichtbij de klant, maar houdt toch overzicht en gepaste afstand. Door op een andere manier te kijken weten wij hoe een organisatie intern opereert. De snelheid en hectiek van alle dag zorgt voor veel druk. Door deze druk is de kans op gedeelde aandacht en verkeerde beslissingen groot.

Hoe onderscheidt Bos en Woerdman zich?

De kennis en ervaring binnen Bos en Woerdman beslaat accountancy in combinatie met controlling. Deze kennis en ervaring is opgedaan doordat onze professionals hun sporen hebben verdiend zowel in het bedrijfsleven als bij verschillende kleine en grote accountantsorganisaties. Deze unieke combinatie geeft Bos en Woerdman de nodige bagage om u als klant optimaal te kunnen bedienen.

Bos en Woerdman pandBos en Woerdman kan snel en adequaat reageren omdat wij exact weten wat uw onderneming nodig heeft. Door bereikbaar en beschikbaar te zijn besparen wij tijd en geld voor u. Soms zijn er vraagstukken die direct acties behoeven, acties die het verschil kunnen maken. Bos en Woerdman accountants en adviseurs B.V. handelt accuraat en kan meteen de nodige acties ondernemen die op dat moment noodzakelijk zijn. Dat bespaart u veel kopzorgen.

Doordat controlling ook tot ons kennisdomein behoort weten wij als geen ander welke managementinformatie relevant en noodzakelijk is en wat er binnen een organisatie speelt. Vanuit ons perspectief wordt er niet alleen gekeken naar de juistheid en betrouwbaarheid van het cijfermateriaal, maar ook naar de methode en doel van de totstandkoming van deze cijfers. Cijfers zeggen op zichzelf niets, maar bij Bos en Woerdman komen de cijfers door het verhaal er achter, tot leven!

Omdat Bos en Woerdman het belangrijk vindt om het grote plaatje te monitoren kunnen wij anticiperen op veel zaken die snel actueel kunnen worden. Daarbij richten wij ons niet alleen op de financiële informatie, maar ook op bedrijfsprocessen. En met name de mensen achter deze bedrijfsprocessen. Onze professionals kunnen dit beter doorgronden en van meerwaarde zijn door het implementeren van nieuwe processen of het verbeteren van bestaande processen.

Partnerschap

Bos en Woerdman is een partnership aangegaan met professionals op andere vakgebieden die raakvlakken hebben met onze dienstverlening. Denk hierbij aan fiscalisten, juristen, taxateurs en andere accountants. Door deze samenwerking is Bos en Woerdman in staat u optimaal te bedienen. Afhankelijk van de ophanden zijnde opdracht weet u zich als klant verzekerd van “the right man for the job”.

Besparen

Bos en Woerdman betekent besparen! Denk aan het besparen van tijd zonder verlies van kwaliteit. De beste route van A naar B uitgestippeld. De ontzorging die Bos en Woerdman accountants en adviseurs B.V. tot stand brengt maakt uw handen vrij voor uw passie: ondernemen.

Tijd is geld. Tijd besparen is geld verdienen. Kortom Bos en Woerdman bespaart u veel ellende.

Drs. A (Andries) Bos RA

Is Registeraccountant. Andries houdt zich binnen Bos en Woerdman bezig met het adviseren van klanten op allerlei gebieden. Deze adviezen staan op zichzelf of komen voort vanuit de door Bos en Woerdman aangeleverde rapportages, jaarrekeningen of andere financiële vraagstukken.

Door de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in zowel het bedrijfsleven als op verschillende accountantskantoren kan hij zijn klanten optimaal bedienen. Als registeraccountant staat Andries niet alleen langs de lijn, maar weet hij ook hoe het is om binnen de lijnen te fungeren. Deze unieke combinatie geeft hem de nodige bagage om voor de klant van toegevoegde waarde te zijn en tevens een perfecte sparringpartner bij diverse vraagstukken.

M.B. (Marco) Woerdman AA

Is Accountant Administratieconsulent. Marco heeft een rijke historie met het adviseren en begeleiden van apotheken en ondernemers in de zorg/ MKB. Ook de jaarrekening en de advisering omtrent DBC’s bij zorginstellingen mag hij tot zijn deskundigheidsgebied rekenen. In zijn werk vindt Marco het belangrijk om een volwaardig klankbord voor zijn klanten te zijn.

S (Sanne) Folkerts assistent-accountant

Is zelfstandig gevestigd assistent-accountant en werkt op regelmatige basis met Bos en Woerdman accountants en adviseurs samen. Sanne zorgt voor het verwerken van administraties, samenstellen van jaarstukken en belastingaangiften.

R (Robert) Woerdman assistent-accountant

Is zelfstandig gevestigd assistent-accountant en werkt op regelmatige basis met Bos en Woerdman accountants en adviseurs samen. Robert zorgt voor het verwerken van administraties, samenstellen van jaarstukken en belastingaangiften.

Drs. R.E.M Rutger van der Velden

Rutger van der Velden (1961) is werkzaam als als belastingadviseur na een opleiding fiscale economie en bedrijfsrecht. Hij is in 1987 begonnen in Rotterdam bij een fusievoorloper van (uiteindelijk) het huidige PWC. Vanaf 1994 was Rutger verbonden als belastingadviseur aan VvAA in Utrecht, met accent op de vaktechnische advisering aan collega’s. Sinds begin 2014 is hij als zelfstandig gevestigd belastingadviseur werkzaam voor cliënten in de zorgsector. Daarnaast geeft Rutger fiscale adviezen voor cliënten van meerdere accountantskantoren in de zorgsector en in het MKB. Verder is hij lid van de Raad van Tucht van het Register Belastingadviseurs.